Kontroll av innhold og plagiater

Noe av det mest irriterende når man kjøper en tekst, er om den er plagiert. Plagiat kan oppstå ved at man bruker veldig vanlige linjer i teksten, eller at skriveren rett og slett har brukt kopier og lim inn funksjonen på maskinen. Alt innhold har faktisk en opphavsrett og brukes disse på en måte for å promotere seg selv for egen vinning, kan man få problemer.

Men heldigvis finnes det programmer som på null komma niks finner ut om teksten er plagiert fra en annen side på nettet. Mange av dem er direkte knyttet til nettsider som legges ut på Google søkemotoren, mens andre kan være tilgjengelige på Bing, Yahoo og andre.

Man skal være klar over at språket er noe man deler med millioner av andre, og setninger og uttrykk kan helt klart bli gjentatt og kopiert. Det er sammenhengen de kommer i som gjør om det er plagiat.

Riktig innhold til riktig nettside

For mange som kjøper innhold er det derfor viktig å finne skribenter som de stoler på og som kan levere sakene. Det er ikke alltid en billig skribent kan levere, men det betyr ikke at en dyr en er noe bedre. Har man blitt fortrolig med en skribent sin stilart og skrivemåte, vil man med hjemmesiden eller blogg sin både få mange lesere og ha mulighet til å selge bra.

For eksempel, på nettsiden gorilla sports er det viktig at innholdet er relatert til trening og treningsutstyr. Det er også forskjell på om teksten er et blogginnlegg eller en produktbeskrivelse.

Program som sjekker plagiering

Det er viktig at man leverer tekster uten plagiat fordi da vil man kunne rangeres høyere i søkemotoren. Dette er noe man er svært opptatt av for at nettsiden eller bloggen skal bli synlig for nye lesere.

Noen program man må sjekke ut er:

Plagiering er ulovlig og det er også ødeleggende for dem som vil lykkes på internett. Vi kan aldri komme bort fra at alle uansett har fått idéen fra andre, men man må skrive med sine egne ord og sitt eget språk. Man vil garantert ikke finne opp kruttet på nytt, men man vil helt sikkert både kunne få flere oppdrag og bedre betalt. Bruk plagierings-programmene for å finne de aller beste tekstene til ditt prosjekt på internett.